Executive Seminar

D. 16 januar - Hotel Comwell Hvide Hus Aalborg

Få det nyeste inputs til forretningsudvikling i hotelbranchen

Under konkurrencen Årets Hôteliére 2019, inviterer Nordjysk Mad og Turisme til en række workshops for beslutningstagere indenfor den danske hotelbranche. Her kan du som beslutningstager bl.a. lære mere omkring teknologi og de nyeste forretningstendenser og tiltag indenfor hotelbranchen og hvordan disse kan implementeres i din forretning, så det giver positivt udslag på bundlinjen. Fx i forbindelse med mersalg indenfor F&B og hvordan dit hotel kan øge andelen af direkte bookinger udenom OTA’erne.

Co-creation i vores Executive seminar

Videre har du som beslutningstager i hotelbranchen mulighed for at mødes med repræsentanter fra andre erhverv og igennem et udviklingsseminar faciliteret af innovatør/provokatør Lars Hajslund finde frem til nye samarbejdsformer med erhvervskunder, hvor I finder frem til, hvordan I kan løfte det lokale værtskab til nye højder og få inputs til, hvordan dit hotel kan skabe hjemmebanefordel på din destination. Workshoppen består af inspirationsoplæg med eksperter, der leder op til en co-creation workshop, hvor hoteller og erhvervsliv sammen skaber ideér til, hvordan I kan hæve niveauet for lokale oplevelser igennem fælles værtskab. Seancen afsluttes med et testpanel, hvor ideer og postulater prøves af. Panelet består blandt andet af erfarne forretningsrejsende, gæster der besøger os i Danmark og mødebookere fra erhvervslivet.

Udover at deltage i workshops og seminarer får du mulighed for at følge konkurrencen Årets Hôteliére, hvor du får et direkte indblik i, hvordan dine ansatte bliver bedre til at drive hotelforretning. Der er fokus på bundlinjen igennem hotel træningssimulationer fra den britiske virksomhed RP Technology.

Executive Seminar

Hvorfor skal du som beslutningstager i hotelbranchen deltage?

  • Få indblik i strategisk forretningsudvikling igennem digitalisering
  • Forstå hvordan nye digitale værktøjer kan implementeres til gavn for bundlinjen
  • Få indblik i konkrete cases, der har haft succes med nye samarbejdsformer med
    leverandører
  • Netværke med andre beslutningstagere indenfor hotelbranchen, der sidder med samme
    udfordringer som dig
  • Få indblik i vækstmuligheder igennem samarbejde med dit lokale erhvervsliv

Programmet for Executive Seminar

09:00-10:30
Workshop for hotelbranchen
10:45-12:15
Workshop for hotelbranchen
13:15-14:45
Executive Seminar v/ Lars Hajslund
15:15-16:45
Executive Seminar v/ Lars Hajslund

Skal du være en del af Executive Seminar d. 16 januar på Hotel Comwell Hvide Hus Aalborg?

Tilmeld dig i dag!