Arrangørerne af Årets Hôtelière 2018

Green.Click

Specialister i Ads, Facebook, SEO

Vi er eksperter i at tiltrække relevante kundehenvendelser.
Gennem analyse, trafikgenerering og skabelse af den korteste vej til kunderne, frembringer Green.Click resultater, der kan måles på bundlinjen.

Nordjysk Mad & Turisme

Kvalitet, oplevelse og bæredygtighed i mad og fødevareturisme i Nordjylland

Det handler om samarbejde erhvervene i mellem og det erhvervet i foreningen, der definerer målet og ligeledes tager ansvaret for at dette opnås og dermed opnå bæredygtig vækst i hotel- og restaurationsbranchen samt i den lokale fødevareproduktion.

Foreningen er skabt på toppen af et grundigt og flerårigt forarbejde, der i vid udstrækning er vokset nedefra – fra en gruppe ihærdige, aktive og sted- og kvalitetsdedikerede madvirksomheder i samarbejde med blandt andre græsrodsinitiativer som Boxtown, uddannelsesinstitutioner og udviklings- og forskningsinstitutioner i Nordjylland som UCN, Nordsøen Forskerpark, Regional Udvikling og Tech College Aalborg.

DigitalGuest

Digital Guestbook

At DigitalGuest we believe that great minds & technology can create a greener & better hotel environment.

That’s why we set the goal to digitize print material, optimize hotel & guest relations & contribute to a greener hotel environment globally. And most importantly – to make the hotel stay as easy and convenient as possible for the guests!